Een verzekering afsluiten doe je niet zomaar, daar neem je de tijd voor.

Er zijn tegenwoordig mogelijkheden om alles te verzekeren wat u zich maar kunt voorstellen. Daarom nemen wij altijd ruim de tijd om samen met u de juiste verzekering te vinden die het beste bij u past.

Sinds 1999 bemiddelen wij volledig onafhankelijk als assurantiekantoor voor diverse verzekeringsmaatschappijen. Uw persoonlijke wensen staan bij ons voorop! Kenmerk van ons kantoor is de service die wij bieden om afspraken te maken op kantoor, maar desgewenst ook bij onze klanten aan huis komen, zowel overdag als s ‘avonds. U zult op onze website geen premie vergelijkende programmatuur aantreffen. Een product dat voor de ene klant het juiste is, is niet per definitie ook het juiste product voor een andere klant. Samen met de klant zoeken wij naar oplossingen, die in de specifieke situatie het beste zijn.

Hieronder vindt u een kleine greep uit het totale assortiment.

Auto,- Motor,- Bromfietsverzekering

Een verzekering biedt u financiële zekerheid en hulp bij schade. Bent u betrokken bij een aanrijding met uw auto, motor, bromfiets of scooter, dan moet er van alles worden geregeld.

Dan is het fijn dat u kunt rekenen op directe hulp en snelle reparatie van de schade.

autoverzekering afsluiten rotterdam
Inboedelverzekering

Bijna iedereen onderschat de waarde van zijn inboedel. Ga maar eens na welke apparaten er allemaal in uw huis staan. Om nog maar niet te spreken van uw meubels, kleding, uw CD- en DVD-verzameling, antiek en spullen met emotionele waarde…

De inboedelverzekering dekt schade die veroorzaakt wordt door brand, rook, roet, storm, inbraak, diefstal, waterschade, aanrijdingen en vandalisme. Het is belangrijk om bij het afsluiten van de verzekering de reële waarde van uw inboedel aan te geven. Als het verzekerde bedrag te laag is, loopt u het risico onderverzekerd te zijn. Bij onderverzekering loopt u het risico maar een deel van het schadebedrag uitgekeerd te krijgen.

Wij helpen u graag verder met het zoeken naar een inboedelverzekering die past bij de wensen die u heeft.

Doorlopende Reisverzekering

Met een Doorlopende Reisverzekering bent u en uw gezin het hele jaar door verzekerd als u op vakantie gaat, maar ook als u een weekendje weg gaat.

Onbezorgd verzekerd.

Het hele jaar door

onbezorgd verzekerd
Uitvaartverzekering

Met het sluiten van een uitvaartverzekering heb je de zekerheid dat de uitvaart goed geregeld zal zijn/worden. Hiernaast zorg je er met een uitvaartverzekering voor dat de nabestaanden niet of slechts gedeeltelijk opgezadeld worden met de kosten behorend bij je uitvaart.

Uitvaartverzekering Rotterdam
Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een van de meest ingewikkelde verzekeringen die u kunt afsluiten.

Er zijn ontzettend veel keuzes die u moet maken voordat u uw handtekening kunt plaatsen.

In de eerste plaats zijn er min of meer technische aspecten waarover u moet beslissen, zoals het verzekerde bedrag, het arbeidsongeschiktheidscriterium, de uitkeringsdrempel, de wachttijd en nog vele anderen. Dat vraagt kennis van zaken.

We staan u graag bij in het maken van de juiste keuze.

Aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer je een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren afsluit, ben je WA-verzekerd. Dit betekent dat je verzekerd bent tegen schade die je toebrengt aan andere personen en waar je wettelijk aansprakelijk voor bent. Dus niet voor schade aan je eigen spullen of schade die je opzettelijk hebt gemaakt. Als je een aansprakelijkheidsverzekering met gezinsdekking afsluit, vallen ook je kinderen onder de dekking

 

Staat de verzekering van u keuze hier niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen voor u bemiddelen voor een verzekering op maat!