Een hypotheek afsluiten doe je niet zomaar!

Wij zijn zuinig op onze klanten, daarom zullen wij er alles aan doen om u te koppelen aan de beste adviseur/hypotheekverstrekker die bij u en uw omstandigheden past. 

 

Wij werken samen met nagenoeg alle geldverstrekkers om zo voor u de best bij u passende adviseur/hypotheekverstrekker voor te stellen. Zij gaan nauwkeurig na welke hypotheekvorm u het beste past. Indien gewenst verzorgen zij voor u het hele traject, van taxatie van uw woning tot aan de notaris. Belangrijk om te weten is dat u ook ná het afsluiten van de hypotheek bij hen aan het juiste adres bent voor ondersteuning. Bij het aflopen van een rentevast periode bijvoorbeeld, of bij het doorvoeren van tussentijdse aanpassingen.

Goede hypotheek op maat - DVK VerzekeringenEen hypotheek afsluiten is een complex proces. Wat komt u daarbij tegen? Afsluiten kost tijd…

Maximale hypotheek

Hoogte van uw hypotheek

Eigen geld inbrengen

Overbruggingskrediet

Huis kopen met financiële hulp

Sinds 2013 heeft u niet meer bij alle hypotheekvormen recht op hypotheekrenteaftrek.

Als u (extra) geld gaat lenen en recht op hypotheekrenteaftrek wilt hebben, moet u deze lening in maximaal 360 maanden (30 jaar) aflossen via maandelijkse aflossing.

Dat betekent dat u nog maar kunt kiezen tussen twee leningsvormen: een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Voor bestaande hypotheken geldt een overgangsrecht.

Ingewikkelde materie, maar met de juiste hulp kiest u dat wat het beste bij u past!

Annuiteiten-hypotheek-dvkverzekeringen Lineaire-hypotheek-dvkverzekeringen

Als u geld leent van de bank of andere geldverstrekker wilt u graag een zo laag mogelijke rente betalen.

Dat kan alleen maar als u aan de bank de zekerheid geeft dat de bank in het uiterste geval de lening op iets met een vaste waarde kan verhalen. En dat is wat u afspreekt als u een hypotheek sluit.

U leent geld van de bank en u geeft de bank in ruil daarvoor het recht om uw woning te verkopen. Maar alleen als het fout gaat, als u niet meer aan uw verplichtingen kunt voldoen. Voor een juridisch geldige hypotheek komt heel wat kijken. Bent u bevoegd deze hypotheek te sluiten, zijn er al eerder hypotheken gevestigd en zo ja, moeten deze worden afgelost, is er geen beslag op het huis gelegd, hoe is uw persoonlijke situatie (bent u getrouwd of is er sprake van een geregistreerd partnerschap, bent u gescheiden geweest of komt het huis uit een erfenis)?

Allemaal vragen die een notaris moet beantwoorden voordat hij de hypotheekakte kan opstellen.

hypotheek-rotterdam
 
Een hypotheek is een lening waarmee u uw eigen huis koopt. Gedurende de looptijd van de hypotheek betaalt u maandelijks een bedrag aan hypotheekrente, een bedrag voor de aflossing en eventueel premie voor de verzekeringen.

Een huis kopen? Laat u begeleiden bij het gehele traject!